Factori stresanți și strategii de coping la elevii de liceu

Factori stresanți și strategii de coping la elevii de liceu
Pret: 
26,25 lei
TVA Inclus
În stoc furnizor
Domeniul: 
Filosofie. Sociologie. Psihologie
Editura: 
Argonaut
An aparitie: 
2018
Nr. pagini: 
141
Format: 
B5
ISBN: 
978-973-109-788-6

Prin bogatul conținut informațional psihologic și pedagogic, prin valoarea metodologică și aplicativă, această carte este destinată elevilor de liceu, profesorilor, managerilor din instituțiile de învățământ, consilierilor școlari, psihologilor, psihopedagogilor, precum și studenților din domeniul științelor educației. Totodată, reprezintă o importantă sursă de documentare și de relecții personale pentru toate persoanele interesate de prevenirea stresului și de strategiile eficiente de gestionare a situațiilor stresante din viața cotidiană.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Prof.univ.dr. Vasile Chiș

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Activitatea de medicină legală, componentă a sistemului de ordine publică și siguranță națională

     „În actualul context, al proliferării formelor, metodelor și mijloacelor de săvârșire a infracțiunilor și de ascundere a urmelor săvârșirii lor, al multiplicării cazurilor în care sunt implicate persoane cu un comportament violent extrem sau deviant, adesea consumatoare de droguri, rolul medicului legist începe încă de la locul faptei și capătă o importanță deosebită în stabilirea adevărului” (din Prefață - prof. univ. dr. Costică  Voicu)

+ info
Relațiile politice și militare româno-germane, septembrie 1940 - august 1944

„Cartea domnului Ottmar Traşcă este masivă şi convingătoare, prin soliditatea arhitecturii interne, a documentaţiei impresionante, prin spiritul de echilibru, analizele raţionale şi constatările originale, făcute cu detaşare; este o contribuţie de valoare la cunoaşterea istoriei contemporane a României din anii celui de-al Doilea Război Mondial prin reconstituirea realistă a relaţiilor româno-germane, prezentată într-un discurs sobru, cursiv şi elegant.

+ info
  •  
  • 1 of 59