Picături din viață

Picături din viață
Cuprins: 
Pret: 
52,50 lei (-30,00%)
36,75 lei
TVA Inclus
În stoc furnizor
Domeniul: 
Jurnale & Corespondență
Editura: 
Argonaut
An aparitie: 
2023
Nr. pagini: 
156
Format: 
A5
ISBN: 
978-606-085-158-5

Această carte este unul dintre arborii pe care i-am plantat in viață: cu rădăcinile în mine și ramurile către voi. Prindeți-le și lăsați-vă legănați de gândurile mele!

Mai presus de preocuprile de zi cu zi, îmi place să cred că lumea poate fi mai bună dacă împrtășesc din simțiri și cunoaștere.

Impresii de viață, de comportament, de modă, de familie, de politică vor ajunge la voi prin intermediul acestor file. Picături din viață.

Veți găsi lucruri pe care să le faceți sau nu, gânduri ce vă plac sau nu, opinii cu care sunteți de acord sau nu, dar toate cu curiozitatea de a afla că există în mintea mea.

Despre toate și, mai ales, despre nimicuri.

Bine ați venit în universul simțirilor mele!

Mirela Mazurec

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Arhitectul Anton Szallerbeck și stilul național românesc

   Actuala carte dedicată arhitectului Anton Szallerbeck este o ediție revăzută și completată cu noi informații și documente inedite, a volumului publicat în 2011 (Arhitectul Anton Szallerbeck, stil naţional românesc, şcoli greco-catolice în Oradea şi Beiuş).

   Este un volum bogat ilustrat, cu imagini, fotografii de epocă, documente și proiecte originale.

+ info
Grafenele absenței: îndolieri, inscripționări, anamneze

     A muri. O să ne săturăm cândva de absența cuiva din noi ori o să bocim lipsa noastră dintr-însul? Ambele variante s-au zaharisit. Nu iubim oamenii pentru calitățile prin care ne sunt superiori. Îi îndrăgim însă pe aceia ce vor să depindă de ceea ce îi forțăm să fie. În plus, de multă vreme nu mai știm de ce anume urâm pe cineva. Am încerca parcă și alte sentimente, dar cele învechite ne-au devenit prea confortabile ca să acceptăm altele înnointe.

+ info
  •  
  • 1 of 61