Lumea sensibilă în imagini, adică prezentarea şi denumirea tuturor lucrurilor fundamentale din lume şi a tuturor acţiunilor din viaţă

Lumea sensibilă în imagini, adică Prezentarea şi denumirea tururor lucrurilor fundamentale din lume şi a tuturor acţiunilor din viaţă
Orbis sensualium pictus, hoc est: Omnium fundamentalium in mundo rerum & in vita actionum pictura et nomenclatura
Autori: 
Pret: 
78,75 lei (-26,67%)
57,75 lei
TVA Inclus
În stoc furnizor
Domeniul: 
Arhitectură
Editura: 
Argonaut
An aparitie: 
2016
Nr. pagini: 
394
Format: 
A5
ISBN: 
978-973-109-638-4

Ediţie bilingvă latină şi română, ediţie îngrijită, traducere în limba română, studiu introductiv, tabel cronologic, notă asupra ediţiei şi dicţionar / de Marcela Ciortea.

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Case și căsuțe din Oradea Mare. Un pomelnic neisprăvit.

            Volumul completează seria „Arhitectură şi locuire în Oradea la începutul secolului al XX-lea” (începută în anul 2010) şi îşi propune să prezinte clădirile destinate locuirii, tipologia lor, concepţia despre modul de locuire şi organizare a locuinţei având ca punct de pornire proiectele inițiale depistate în arhive. Aceste proiecte pun în lumină concepţia epocii despre un mod de locuire, nivelul de confort, aşteptările şi pretenţiile comanditarului.

+ info
CENZURA în comunismul real. Vol. I+II

Dan Culcer este critic literar și ziarist. Născut la Sulina la 15 iunie 1941, din părinți ardeleni în refugiu, după cedarea nord-vestului Ardealului prin Diktatul de la Viena. Studii de filologie, specialitatea limbă și literatură română, între 1958 și 1963, la Cluj. După licență este repartizat la Târgu-Mureş, unde începe o carieră universitară și de cercetare. Este unul din fondatorii seriei a II-a revistei Vatra. Participă la conceperea, conducerea și realizarea revistei Vatra între mai 1971 și octombrie 1987. 

+ info
Istoria IT‐ului clujean I Institutul pentru Tehnică de Calcul din Cluj I.T.C. (1968‐1991)

„Istoria IT-ului clujean, proiect în care NTT DATA România crede cu tărie, nu reprezintă doar o carte, ci și o permanentă invitație adresată fiecăruia dintre noi de a accepta una din cele mai frumoase provocări posibile: Construiește-ți Viitorul, cunoscându-ți Trecutul, de de așa manieră încât Tu să fii în realitate arhitectul și profetul propriilor tale vise…”

+ info
  •  
  • 1 of 58