Învață să slăbești. 100 de meniuri calculate sub 2000 kcal

Învață să slăbești. 100 de meniuri calculate sub 2000 kcal
Autori: 
Pret: 
120,00 lei (-30,00%)
84,00 lei
TVA Inclus
În stoc (3 buc.)
Domeniul: 
Medicină. Farmacie. Sănătate
Editura: 
Casa Cartii de Stiinta
An aparitie: 
2021
Nr. pagini: 
190
Format: 
A5
ISBN: 
9786061718184

„Numele meu este Tim Dobrotă. Sunt clujean și mă consider un norocos. Nu pentru că sunt clujean, ci pentru că am posibilitatea să fac ceea ce îmi place și ce mă definește. (…) În ultimii 7 ani, am pregătit instructori de fitness și antrenori personali pe piața din România, ținând cursuri de formare profesională. Am organizat și primul curs de Tehnician Nutriționist susținut de o școală de formare profesională la Cluj.

Sunt sportiv legitimat la Universitatea Cluj și particip an de an la concursurile organizate de Federația Română de Culturism și Fitness, unde am câștigat numeroase premii și medalii. De 12 ani, lucrez în sala de fitness alături de clienții mei, ca antrenor personal și instructor. Am îndrumat în acești ani peste 1000 de persoane să își schimbe stilul de viață prin fitness si nutriție.

Familia m-a învățat cât de important este să ai pe cineva de în-credere alături atunci când ai nevoie, sportul m-a învățat că succesul se obține cu muncă, motivație și perseverență, iar hobby-urile m-au învățat că fiecare problemă are o soluție. Clienții mei sunt puzzle-uri cu soluții unice cărora le sunt alături în procesul important al transformării personale.

(…)

 

Cred în armonia corpului și în echilibrul alimentar. Datorită faptului că suntem diferiți, avem probleme diferite, avem nevoi și pofte di-ferite. O dietă care a mers foarte bine pentru o persoană nu înseamnă că va avea același efect și pentru tine. Preferințele personale sunt punctul de pornire pentru fiecare. Fie că alegi să nu consumi carne sau lactate ori preferi o alimentație bogată în grăsimi, cu mai puțini carbohidrați, sau poate ai anumite intoleranțe, scopul este să îți găsești echilibrul. Ar trebui să îți faci o listă cu alimentele pe care le preferi, cu cele pe care le tolerezi și cu cele pe care le respingi.

Pentru a înțelege de ce are nevoie corpul tău, trebuie să încerci să vezi ce ți se potrivește, ce mese, ce gustări se potrivesc stilului tău de viață și preferințelor tale. Dacă încerci zilnic mai multe meniuri diverse cu mai multe mese si gustări și ești receptiv la nevoile tale, poți să faci o listă cu alimentele care ți se potrivesc și îți face plăcere să le consumi. Să mănânci cu plăcere este unul dintre principiile de bază ale unei diete de succes. După perioada de încercare a dietelor, urmează perioada de stabilizare în care preferințele tale sunt definite și în care reiei aceleași 2-3 preparate la micul dejun, aceleași 3-4 gustări și aceleași 4-5 mese principale. Dacă scopul tău este să slăbești, iar aceste mese te mențin în deficit caloric și, pe deasupra, mănânci alimente care îți fac plăcere, ai toate șansele să reușești. (…)”

 

Autorul

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Eseuri de literatură română. Ghid de studiu individual pentru bacalaureat

   Lucrarea Eseuri de literatură română. Ghid de studiu individual pentru bacalaureat nu se adresează doar elevilor de liceu, care studiază această disciplină obligatorie, indiferent de filieră şi profil, ci şi cadrelor didactice care predau limba şi literatura română, deoarece răspunde unor aşteptări diverse.

+ info
Urbanism și urbaniști din Cluj

Iese mereu la lumină în paginile cărții acesteia o dragoste nedisimulată față de Cluj, oraș cu vechime de peste două milenii. Amărăciunea neîmplinirilor este mereu dublată de speranța îndreptărilor posibile, iar regretul pentru demolările necugetate și unele decizii pripite și construcții aberante este compensat de încrederea în rațiunea care ar putea domni în viitor.

+ info
Bartolomeu Valeriu Anania. Puterile cuvântului. Antologie de studii, eseuri, articole şi mărturii despre Bartolomeu Valeriu Anania. Omagiu la centenarul naşterii

Sufletul românesc, același în Transilvania, Muntenia și Moldova, este moștenirea cea mai de preț pe care ne-au lăsat-o înaintașii noștri. (…) Călit la focul necruțător al istoriei, sufletul românesc a făcut în fața lumii întregi dovada rezistenței și a însușirilor sale creatoare.

*

+ info
Fontes historiae daco-romanorum. Izvoarele istoriei românilor

SUMAR:
Viaţa împăratului Aurelian de Flavius Vopiscus
Goţii în Dacia de Ammian Marcellin
Istoria romană prescurtată de Eutropius
Getica de Iordanes
Cronica lui Nestor
Faptele ungurilor (Gesta Hungarorum) de Secretarul anonim al regelui Bela
Cronica ungurilor de Simon de Keza
Românii în poezia medievală
Cântecul de jale de Rogerius
Cronica Pictată de la Viena

+ info
  •  
  • 1 of 36