Copii dificili

Copii dificili
Pret: 
92,00 lei (-5,27%)
87,15 lei
TVA Inclus
În stoc furnizor
Domeniul: 
Filosofie. Sociologie. Psihologie
Editura: 
Editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR
An aparitie: 
2021
Nr. pagini: 
268
Format: 
A5
ISBN: 
978-606-977-056-6

    Un bestseller mereu de actualitate al unei autorități binecunoscute în domeniu, această carte oferă un program în 10 etape de pregătire a părinților pentru managementul problemelor de comportament ale copiilor cu vârste între 2 și 12 ani. Specialiștii au la dispoziție instrumente cu eficacitate dovedită prin care pot ajuta părinții să înțeleagă cauzele comportamentelor non-compliante, sfidătoare, opoziționiste sau ostile social ale copiilor, manifestate acasă sau la școală, îi pot sprijini să parcurgă un demers sistematic de reducere a apariției acestor comportamente și să întărească schimbările în bine. Sunt de asemenea incluse și recomandări detaliate privind evaluarea. Publicată într-un format mare, care facilitează multiplicarea, cartea cuprinde numeroase fișe și formulare pentru părinți și două scale de evaluare (Scala de evaluare a situațiilor de acasă și Scala de evaluare a situațiilor de la școală).
 

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Tratamentul anxietății la copii și adolescenți. O abordare fundamentată științific

    Autorii combină cunoştinţele bazate pe cele mai recente cercetări cu o experienţă clinică remarcabilă, într-o abordare modernă a tratamentului copiilor şi al adolescenţilor cu anxietate. Pentru cei noi în domeniul tratamentului tulburărilor de anxietate, cartea constituie o iniţiere de excepţie. Pentru clinicianul şi cercetătorul experimentat, autorii oferă o gamă largă de resurse utile muncii unui expert.

+ info
Primele 365 de zile din viața unui copil

    În această carte, profesorul Hellbrügge și echipa sa de la Centrul pentru copii din München vă pun la dispoziție rezultatele cercetărilor lor, într-un mod foarte accesibil tuturor părinților.

+ info
Capcana fericirii

Vi se întâmplă câteodată să fiți stresat, îngrijorat, nefericit sau neîmplinit și, cu toate acestea, să afișați o mină fericită și să pretindeți că totul merge grozav? Dacă da, atunci nu sunteți singurul. Stresul, anxietatea, depresia și stima de sine scăzută se află pretutindeni. Într-un fel sau într-altul, se pare că aproape toți ne confruntăm cu ele. Dar oare de ce să fie așa, când omenirea se bucură de cel mai înalt standard al bunăstării de până acum?

+ info