Copii dificili

Copii dificili
Pret: 
92,00 lei
TVA Inclus
În stoc furnizor
Domeniul: 
Filosofie. Sociologie. Psihologie
Editura: 
Editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR
An aparitie: 
2021
Nr. pagini: 
268
Format: 
A5
ISBN: 
978-606-977-056-6

    Un bestseller mereu de actualitate al unei autorități binecunoscute în domeniu, această carte oferă un program în 10 etape de pregătire a părinților pentru managementul problemelor de comportament ale copiilor cu vârste între 2 și 12 ani. Specialiștii au la dispoziție instrumente cu eficacitate dovedită prin care pot ajuta părinții să înțeleagă cauzele comportamentelor non-compliante, sfidătoare, opoziționiste sau ostile social ale copiilor, manifestate acasă sau la școală, îi pot sprijini să parcurgă un demers sistematic de reducere a apariției acestor comportamente și să întărească schimbările în bine. Sunt de asemenea incluse și recomandări detaliate privind evaluarea. Publicată într-un format mare, care facilitează multiplicarea, cartea cuprinde numeroase fișe și formulare pentru părinți și două scale de evaluare (Scala de evaluare a situațiilor de acasă și Scala de evaluare a situațiilor de la școală).
 

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Cum să vă ajutați copilul cu probleme de anxietate. Un ghid pas cu pas pentru părinți

Autorii lucrării, cercetători şi practicieni de renume în domeniu, oferă părinţilor un pachet structurat de metode validate ştiinţific pentru prevenirea şi remedierea problemelor de anxietate la copii şi adolescenţi.

Inspirate din tehnicile de psihoterapie cognitiv-comportamentală, aceste metode sunt prezentate într-un stil accesibil şi cititorilor care nu au cunoştinţe aprofundate în domeniu. Volumul oferă reţete multiple, de la simpla comparaţie cu temerile altor copii de aceeaşi vârstă, până la evaluarea detaliată a modului în care anxietatea interferează cu viaţa de zi cu zi.

+ info
Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite

Cum ar putea cercetarea științifică a ceva atât de intangibil și personal precum iubirea să ofere cuplurilor sfaturi practice, în lumea reală? Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite reușeşte tocmai acest lucru.

+ info
Tratamentul anxietății la copii și adolescenți. O abordare fundamentată științific

    Autorii combină cunoştinţele bazate pe cele mai recente cercetări cu o experienţă clinică remarcabilă, într-o abordare modernă a tratamentului copiilor şi al adolescenţilor cu anxietate. Pentru cei noi în domeniul tratamentului tulburărilor de anxietate, cartea constituie o iniţiere de excepţie. Pentru clinicianul şi cercetătorul experimentat, autorii oferă o gamă largă de resurse utile muncii unui expert.

+ info
Primele 365 de zile din viața unui copil

    În această carte, profesorul Hellbrügge și echipa sa de la Centrul pentru copii din München vă pun la dispoziție rezultatele cercetărilor lor, într-un mod foarte accesibil tuturor părinților.

+ info