Curs intensiv de limba română pentru studenți străini

Curs intensiv de limba română pentru studenți străini
Pret: 
57,00 lei (-17,11%)
47,25 lei
TVA Inclus
În stoc (1 buc.)
Domeniul: 
Cărti didactice
Editura: 
Casa Cartii de Stiinta
An aparitie: 
2020
Nr. pagini: 
130
Format: 
B5
ISBN: 
978-606-17-1586-2

Volumul Curs intensiv de limba română pentru studenți străini se adresează atât profesorilor care predau limba română ca limbă străină, cât și celor dornici a studia pe cont propriu. Cursul estre structurat pe șase unități de nivel A1, fiecare destinată a fi acoperită în zece ore. Ilustrațiile originale, schemele și modul intuitiv de prezentare a informațiilor reduc necesitatea unei limbi intermediare pentru explicații. Cursul este completat de lista de expresii utile și glosarul de termeni de la final, și se vrea a fi o resursă concentrată, dinamică și eficientă pentru o introducere cât mai prietenoasă în studiul limbii române.

De aceeași autori...

De la aceeași editură...

Noapte albă pentru Farah

Distins în 2001 cu Premiul pentru debut al Comunității Franceze din Belgia, Noapte albă pentru Farah este un roman care, după cum afirma Thierry Vanderhaege, nu se citește, ci se devorează.

+ info
TIGRUL ȘI STEAUA. Violență și exil în proza latino-americană a secolului XX

În volum, sunt prezentați: Clarice Lispector, Guillermo Cabrera Infante, José Donoso, Roberto Bolaño, Mario Vargas Llosa

 

+ info
Bani de la Hitler (Mozaic estival)

Premiul Magnesia Litera, 2019

Premiul pentru Literatură Usedom, 2011

Premiul Georg Dehio, 2012

 

+ info
PĂMÂNTUL INVIZIBIL

 „Germania, 1945”, iulie torid. Un fotograf englez (naratorul) însoțind un regiment aliat, în ultimele zile de război și primele de pace. În lungul drum spre Rin, izvorâtă din șocul unei descoperiri sumbre, o idee revine cu obstinație. Să surprindă pe peliculă, la întâmplare, figurile oamenilor de rând, ale celor care reintră de-acum în cotidianul de odinioară. Fără întrebări ori fără răspunsuri la ele. Martori pasivi și muți? Părtași la instaurarea unei ideologii delirante și a consecințelor ei? Știind ce se petrece, acceptând, negând, ignorând?

+ info
  •  
  • 1 of 34